/>

Hej och hjärtligt välkomna hit!

Vårvintern 2019, var första gången vi satte vår fot utanför den stora röda timmerbyggnaden omgiven av små röda stugor och meterstora snöhögar. Vi såg oss omkring och tänkte ”Wow! Vilket ställe”. Och tur var väl det, för ”stället” hade vi redan köpt.

Året var 2015 när vi sa Ja till varandra, den lagom småkalla lördagskvällen i Maj, där på gräsfältet med utsikt över vattnet. Vi hade själva planerat, dekorerat och strukturerat den viktigaste helgen i vårt liv; vår bröllopshelg! Det var där och då, det hela tog fart. Det var ju detta vi skulle syssla med. Planera och genomföra bröllop, event och fester, på vårt egna unika sätt. Vi letade i flera år efter det perfekta stället och fyra år senare stod det hela klart. Det var här, bland rader av röda kyrkstugor och Gärdefjärdens naturreservat som närmsta granne, det var här vi skulle starta vår dröm.

Vi öppnade Lövångergården i maj 2019, och i augusti 2019 kom vår förstfödde son; Nemo. Med på höften eller krypandes i vår närhet, kan han Lövångergårdens alla vinklar och vrår bättre än någon annan på detta ställe, och det är även honom ni möter i en röd liten Ford Ranger El-bil, med smutsiga lakan på flaket, i full fart i kyrkstan om somrarna. Så förlåt för det 😊

En viktig värdegrund för oss är att ta hand om vårt jordklot och inte vara en belastning för världen utan snarare tvärtom. Vi har bara ett jordklot och det är väldigt viktigt att vi rädda om den, och de varelser och organismer som finns här. Därför gör vi så mycket vi kan, inom så många områden vi kan för att bidar till en bättre värld och vara en del av lösningen och inte problemet.
Läs gärna mer om vårt Hållbarhetsarbete här!