Konferens

Vi erbjuder konferenser efter era behov. I gårdens pittoreska miljö kan vi skräddarsy ert möte med mat, boende, fika, lokal och olika aktiviteter. 

Offertförfrågan

Kapacitet

Vi har sex olika lokaler anpassade för konferensverksamhet. Vi kan ta emot den lilla konferensgruppen till 250 personer i biosittning. Vi har kapacitet för upp till 120 övernattande konferensgäster. Vi erbjuder unikt boende i anrik kulturmiljö i Lövångers kyrkstugor.

Gruppaktiviteter

Gör någonting roligt tillsammans med kollegorna. Ni kan förslagsvis tävla i vårt populära livemusikquiz eller hamna i en riktigt mördarlek. Om ni har egna önskemål och förslag på aktiviteter hjälper vi gärna till med att verkställa idéerna.

Boende

Vi erbjuder unikt boende i anrik kulturmiljö i Lövångers kyrkstugor. Vi har kapacitet för 120 övernattande konferensgäster. Varje stuga har egen dusch, wc och ett litet pentry.

Mat för alla

Mat är livet och ger så mycket mer än mättnad. Vi serverar en god lunchbuffé med flera rätter varav alltid minst en vego. Vi anpassar konferensmaten och fikat efter era önskemål och behov. Vi är flexibla och har alltid smakrika alternativ för dem med olika allergener. 

Frågor & svar

Vad har ni för lokaler?

Är din favorit Davie Bowie, Ted Gärdestad eller ABBA? Alla har dem varsitt rum hos oss och hälsar er hjärtligt välkomna hem till dem. Vi tar allt från 2-200 gäster i någon av våra sex charmiga lokaler. 

Kan ni hjälpa oss med planeringen

Ja, absolut. Ni kan överlåta all planering till oss gällande mat, gruppaktiviteter, lokalanpassning, boende och sådant som har med konferensplanering att göra. Hör av er så hjälper vi er!

Finns det boende för gästerna

Vi erbjuder unikt boende i anrik kulturmiljö i Lövångers kyrkstugor. Vi har kapacitet för 120 övernattande konferensgäster sommartid och 40 övernattande gäster vintertid. Varje stuga har egen dusch, wc och ett litet pentry.

Vad kostar det?

Prissättningen beror på konferensens längd, antal gäster, aktiviteter, boende och mycket annat. Exempelvis har vi dagkonferenser inkl lokal, fika, lunch, fika från 365:-/person. Kontakta oss så kan vi tillsammans gå igenom era behov så skickar vi ett offertförslag till er. Se våra standardutbud nedan: Konferensförfrågan

Hur många gäster kan ni ha?

Vi kan ta emot 250 konferensgäster i biosittning och 120 övernattande gäster i stugorna sommartid och 40 övernattande konferensgäster vintertid.

Vad har ni för bokningsvillkor?

Bokningsvillkor Konferens och Event 2023

Bokningsvillkoren finner ni i ovan länk. Vill ni boka med oss, hör av er så tar vi det därifrån. Tack för att ni funderar på att ha er konferens hos oss. 

Offertförfrågan

Vill du veta mer? Vi skräddarsyr offert förslag efter dina önskemål och behov.
Kontaktalternativen till oss är många. Välj det som känns bäst för dig.
Mejla, ring eller använd formuläret här intill. Vi återkommer så fort vi kan.

0913-102 03
bokning@lovangergarden.se

  Förfrågan

  Bra
  Baserat på 63 recensioner
  Lasse Lindgren
  Lasse Lindgren
  2021-08-29
  Det blev en bra & trevlig födelsedags fest.Är att rekommendera.
  Kenneth Rønning
  Kenneth Rønning
  2021-08-25
  God mat.
  Ture Olsson
  Ture Olsson
  2021-08-25
  Hans Wenngren
  Hans Wenngren
  2021-08-23
  Historiskt intressant plats med trevligt kafe som är värt ett besök
  Mona Lidén
  Mona Lidén
  2021-08-14
  Lungt och stilla. Satte mig med en bok som handlade om fisket längs kusten. Fin stund!
  Stefan Hedenstrom
  Stefan Hedenstrom
  2021-08-12