/>

KONFERENS

I rådande tider ser vi extra mycket till ert välbefinnande och väljer alltid största möjliga lokal för dagen. Vi möblerar så luftigt som bara möjligt och ni serveras alltid er fikapaus enskilt, utan att träffa andra grupper av människor. Vid övernattning har samtliga deltagare enskilda stugor, med privata badrum och egna ingångar.
På Lövångergården kommer du bort från stress och trängsel och kan bara fokusera på din grupp och dina kollegor, utan rädsla för att stå för trångt eller träffa för mycket folk.

Lövångergården erbjuder konferenser på era villkor. Är ni bara ute efter en konferenslokal, så har vi det eller vill ni kanske ha en hel vecka med aktiviteter, boende, mat och fester, så planerar vi upp det. Vi har även färdiga konferenspaket för den som bara vill peka och anlända för att ha sin konferens, utan att behöva tänka mer än nödvändigt på för er oväsentliga saker såsom fikatider, aktiviteter eller middagsunderhållningen.

Mat äter man i Lövångergårdens populära restaurang, där vi alltid jobbar hårt med hållbarhet och alltid svenskt kött och svensk kyckling.
Under sommartid har vi härliga stora gräsytor att röra sig på, volleyboll, boulebanor och stora schackspel.
Vintertid har vi snöhögar på annars de gräsbelagda ytorna. Här kan man
leka lekar, grilla korv eller pulsa i snön.

Bor gör man i Lövånger Kyrkstads stugor, med anor från 1700-talet. Idag är de fint upprustade till en god standard, med mindre pentrykök, privata badrum och egna ingångar. En unik möjlighet att få komma tillbaka till en annan tid och få chansen att bo i en riktigt fin kyrkstuga.

På Lövångergården gör vi vårt yttersta för att er konferens eller möte ska bli ett möte att minnas.