Bröllop & Fest

Vi gör bröllop på ett lite annat sätt. Här är det Ni som väljer exakt hur ert bröllops ska se ut. Era idéer är starten, vi bidrar så mycket eller lite ni själva önskar. Allt för att bröllopet ska bli precis som ni drömt om. 

 

Offertförfrågan

Frågor & svar

Vad har ni för lokaler?

Vi har en stor bröllopssal där det är högt i tak och lampor som hänger över hela rummet. Den är ljus och fin och lätt att dekorera efter era egna önskemål.

Vi rekommenderar den större salen mellan ca 30–120 gäster.
Vår mindre bröllopssal, en trappa upp, är varm och mysig och den passar till sällskap upp till ca 30 gäster.

Kan ni hjälpa oss med planeringen

Vi hjälper till med fester av alla dess slag. Enkla, knäppa, stora och roliga. Alla fester tycker vi är roligt! Vi kan hjälpa till med absolut ingenting till ta hand om hela festen åt er. Valet är ert. Vi älskar bröllop och bidrar gärna för att hjälpa er att skapa ert drömbröllop!

Finns det boende för gästerna?

Ja, vi erbjuder boende. Era bröllopsgäster kan övernatta i unika Lövånger Kyrkstad med en kapacitet upp till 130 bäddar, fördelat på ca 60 stugor. Samtliga stugor ser olika ut, men har mellan 1-4 bäddar i varje stuga.  

Vad kostar det?

Beroende på om ni bara vill hyra en lokal av oss, eller om ni vill att vi planerar hela festen åt er och skräddarsyr den exakt som ni vill, utefter mat, underhållning, dukning dekoration osv. Med tanke på det är prisklasserna från 5,500 kr i lokalhyra och uppåt. Klicka på nedan prislista för att se fullständiga bröllopsdokumentet:

Bröllopsförfrågan 2025

Hur många gäster kan ni ta emot?

Vi kan anordna fester upp till ca 140 personer, med matförtäring och fokus på fest och nöje.

Vad har ni för bokningsvillkor?

Bokningsvillkor BRÖLLOP 2023

Ovan ser ni våra bokningsvillkor. Klicka på länken ovan bara. Och kom ihåg att höra av dig om du är intresserad av vår gård för ditt bröllop. Vi visar er gärna runt på en privat tur.

Bröllopsfotograf

Bilder från bröllopet kommer man ha kvar i all evighet så en bröllopsfotograf, som vet vilka minnen som bör sparas, är något vi rekommenderar starkt.

I Lövånger har vi Pia-Maria som är en lättsam fotograf som älskar människor, har en förmåga att fånga känslan och kommer skapa varma, kärleksfulla bilder från er bröllopsdag. Hon har god lokalkännedom och hittar till alla de finaste fotoplatser i Lövånger.

Pia-Marias instagram

pia.melender@gmail.com  / 070-637 68 00

”Vi hade en fantastiskt trevlig dag. Ett minne för livet! Vi är helnöjda med bröllopsfesten hos er. Tack för allt!”

Johan & Jenny

Önskemål och idéer

Vill ni veta mer? Vill ni boka direkt?

Sugen på att delge era idéer med oss. Vi har förhoppningsvis skapat många fler bröllop än vad ni har och kan då komma med bra och hjälpsamma tips och tricks.

Vi skräddarsyr alltid bröllopet efter era önskemål och behov.
Kontaktalternativen till oss är många. Välj det som känns bäst för dig.
Mejla, ring eller använd formuläret här intill. Vi återkommer så fort vi kan.

 

Lövångergården
Kungsvägen 31
932 61 Lövånger

bokning@lovangergarden.se

0913-102 03

    Förfrågan