ÄTA

Vårt hållbarhetsarbete

På Lövångergården jobbar vi aktivt med vårt hållbarhetsarbete. Vi samarbetar aktivt med andra företag som också jobbar hållbart. Vi har svart bälte i källsortering och har som mål att inte ha några grovsopor alls. Det värsta vi vet är att kasta mat, vi är noga med beställningar och tillagning med målsättning att helt radera matsvinnet i vår verksamhet. Detta genom att aldrig laga eller handla mer mat än vad som går åt, samt, om det blir mat över försöker vi sälja detta i våffelstugan som matlådor.

Vi älskar djur och värnar om den svenska djurhållningen. Det gör vi genom att bara servera svenskt kött och svensk kyckling. Vi har har alltid minst ett vegetariskt alternativ på vår meny. Vi ser över transporter och värnar om lokala leverantörer. Vi arbetar aktivt med lokala leverantörer och leveranser till vår restaurang.

Alla som arbetar hos oss eller som besöker oss ska känna sig välkomna och uppskattade precis som dem är. Vi vill få alla känna att de är en viktig del av vår verksamhet, vår gård, vårt familjeföretag.

Fler matupplevelser

Catering

Catering

Uppskattar du vår mat så pass mycket att du till och med önskar att få ta med den hem, bjuda på fest, och bara ha det allmänt trevligt ... Läs mer

Lunch

Lunch

Varje vardag dukar vi upp en läcker lunchbuffé. Vi serverar alltid minst ett vegetariskt alternativ. Vi arbetar med lokala leverantörer och använder alltid svenskt kött och fågel i vår matlagning. Läs mer

Fredagsbuffé

Fredagsbuffé

Fredagsmyset kirrar vi! Med olika bufférätter varje fredagsmiddag kan du alltid få avnjuta en riktigt god middag på ditt fredagsmys. Hos eller hemma, det är helt upp till dig. Läs mer

Frukost

Frukost

Vi serverar frukost till drop in besökare och övernattande gäster i kyrkstugorna. Vi serverar en smakfull frukost med lokala råvaror. Läs mer

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners

På Lövångergården jobbar vi aktivt med vårt hållbarhetsarbete. Att samarbeta med våra närmsta grannar är ett av våra viktigaste hållbarhetsarbeten. Läs mer