GRUPPAKTIVITETER

Lövångergårdens Mördarlek

Antal: 8 – ca 40 personer
Mördarleken pågår under hela er vistelse hos oss och skapar garanterat en helt annan stämning på er vistelse hos oss.

Mördarleken är ett konversations- och konfliktspel som kan spelas med en mängd variationer, men som i grunden spelar med bybor och mördare. Spelarna får olika roller av spelledaren, slumpvis av spelledaren, men varje spelare får endast veta sin egen roll. Målet för mördarna är att få majoritet i byn, så att det finns fler mördare än bybor. Målet för byborna är tvärt om att hänga alla mördare , så att det bara finns bybor kvar. Ett kommunikationsspel där ni själva sätter gränserna för hur mycket ni vill vinna spelet.

Spelet kommer fortlöpa under hela er vistelse och vi kommer samlas vid olika tillfällen vid ”tinget” för att välja ut någon ni tror är mördare. Mord kommer ske via mobil-kommunikation.

Mördare, hängda och levande kommer alla vara delaktiga under hela leken, och därav kommer ingen ”åka ut” helt och hållet.
Vem kan man lita på egentligen?

Denna aktivitet går väldigt bra att kombinera med annan aktivitet och bokas direkt i nedan länk.

 

Läs mer och boka direkt Mördarleken här

  Förfrågan

  Fler gruppaktiviteter

  Live-Musikquiz med VDn

  Live-Musikquiz med VDn

  Låt konferensen gå i musikens tecken. VD:n själv slänger på sig gitarren och kör ett fullskaligt livemusikquiz. Rockklassiker, Disney-favoriter eller Musikaler. Vad passar dig bäst? Läs mer

  Bäst-i-test eller Bäst-på-fest

  Bäst-i-test eller Bäst-på-fest

  Ta med dig dina kollegor och häng med på Lövångergårdens roliga 5-kamp. Vem har bäst koll på klockan och vem har huvudet på spiken? Fint pris i samband med en mysig och välbehövd middag Läs mer