/>

Lövångergårdens utställning 3.0 – ÄR DESSVÄRRE FRAMFLYTTAD.

Vi återkommer med nya datum längre fram

Vernissage: framflyttad!

Utställning: framflyttad!

Utställningen håller öppet när Lövångergården är öppen, restaurang eller våffelstuga

Äntligen är det dags igen: Lövångergården bjuder in till en ny utställning, med nya och gamla konstnärer och deras fantastiska verk.

Lövångergårdens utställning 3.0 fortsätter att välkomna alla slags konstverk och vi nishar inte in oss åt något håll. Alla är välkomna, desto bredare verk desto roligare utställning tycker vi!

Delar av Lövångergårdens a la carte meny serveras från Lövångergårdens kök. Boka ditt bord innan bara då det enbart är bordsbokning som gäller.

Och självklart är det kostnadsfritt att komma och se på alla fina verk.

Uppgradera din helg ordentligt och köp hela paketet 😊

Lyxa till det lite extra och bo kvar i Lövånger Kyrkstads unika 1700-tals stugor. Varje stuga har enskild ingång med eget litet pentrykök och privat badrum, för varje sällskaps möjlighet att hålla det avstånd man själv tycker är lämpligt. Avsluta helgen med en mysig frukost (i stugan eller i vår restaurang, det får lite tiden utvisa) 

Vill du ställa ut din konst? Kontakta oss omgående. Platserna har vid tidigare event gått åt som smör i solsken!

Program

14:00 Incheckning i stuga

17:00 Vernissagen startar

17:00 Första middagsgästerna sätter sig till bords. Tidsbokade middagstider enbart.

Vi låser sedan dörren när sista man vill gå hem (eller i regel med serveringstillståndet)

09:00-11:00 Frukostbuffé alt frukostpåse som intas vid önskemål

PAKETPRIS för två personer:

Vernissage + 3-rätters + Boende + Frukost: 1590:- Lövångergården, Kungsvägen 31, 932 61 Lövånger

BOKA HÄR

Vi återkommer till dig för att bekräfta bokningen.

Eventformuläret
Kontakta mig angående bokning av: *
reCAPTCHA

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss samt följa de riktlinjer och rekommendationer FHM och Region Västerbotten tagit fram:

  • Den viktigaste punkten vad beträffar våra event; efter behov ställer vi INTE in, vi ställer om. Kräver restriktionerna att vi ej kan ha planerat event kommer vi flytta fram datumet och inte ställa in det. Skulle det vara så att ni ej kan på nytt satt datum, får ni självklart avboka era platser kostnadsfritt.
  • Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under detta år fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma. Med detta följer också såklart en tro och hopp på er som deltagare att enbart avboka vid dessa specifika fall, så ni ej tar en plats från någon annan för att sedan avboka i sista sekund.

För övrig information om hur vi på Lövångergården jobbar för att minimera smittspridning i våra lokaler, vänligen klicka här!