/>

Ölprovning med Fermenteriet och 3-rätters

Visst är det så att den Västerbottniska ölen smakar lite bättre än alla andra öler? Kan det vara för den vackra naturen? För närheten till havet eller bara för att det har vuxit upp riktigt sköna bryggmästare i vår närhet.

På Lövångergården tror vi på närodlad, inom såväl kategorin vad man äter, som vad man dricker och att vi då dessutom hittat bland de bästa ölerna bara ett stenkast bort, gör ju så att man blir tårögd.

Följ med på en helkväll och få möjlighet att testa en hel drös av olika öler från Fermenteriet. För att hålla oss alla på en bra nivå , kombinerar vi även ölprovningen med en god 3-rätters från Lövångergårdens kök.

Lyxa till det lite extra och bo kvar i Lövånger Kyrkstads unika 1700-tals stugor. Varje stuga har enskild ingång med eget litet pentrykök och privat badrum, för varje sällskaps möjlighet att hålla det avstånd man själv tycker är lämpligt. Avsluta helgen med en mysig frukost (i stugan eller i vår restaurang, det får lite tiden utvisa)

Och allt detta för under tusenlappen!

OBS! Nytt datum!

Program Lördag 27 mars

14:00 Incheckning i stuga
17:00 Ölprovning och middag startar
Vi låser sedan dörren när sista man vill gå hem (eller i regel med serveringstillståndet)
09:00-11:00 Frukostbuffé alt frukostpåse som intas vid önskemål

Ölprovning per person: 495:-
Boende + ölprovning: 995:-

Lövångergården, Kungsvägen 31, 932 61 Lövånger

BOKA HÄR

Vi återkommer till dig för att bekräfta bokningen.

Eventformuläret
Kontakta mig angående bokning av: *
reCAPTCHA

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss samt följa de riktlinjer och rekommendationer FHM och Region Västerbotten tagit fram:

  • Den viktigaste punkten vad beträffar våra event; efter behov ställer vi INTE in, vi ställer om. Kräver restriktionerna att vi ej kan ha planerat event kommer vi flytta fram datumet och inte ställa in det. Skulle det vara så att ni ej kan på nytt satt datum, får ni självklart avboka era platser kostnadsfritt.
  • Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under detta år fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma. Med detta följer också såklart en tro och hopp på er som deltagare att enbart avboka vid dessa specifika fall, så ni ej tar en plats från någon annan för att sedan avboka i sista sekund.

För övrig information om hur vi på Lövångergården jobbar för att minimera smittspridning i våra lokaler, vänligen klicka här!