/>

Mordmysterium med 3-rätters

Ett mord har skett i Lövånger Kyrkstad och det är du tillsammans med några till som i grupp ska lösa mordet!


Detta genom att röra dig runt i området, i byggnaderna och självklart besöka mordplatsen. Missa inte att försöka få tag i exfrun, sonen eller grannen som springer omkring på området. Dem har nog ett och annat att säga till dig som kan hjälpa dig på vägen att lösa mordgåtan.

Samtidigt som du löser mordet, får du en välkomponerad 3-rätters från Lövångergårdens kök, som du, tillsammans med ditt sällskap, avnjuter och samtidigt har ni möjlighet att diskutera er vidare i gåtan, för att tillslut vara den första grupp som löser mordet.

Lyxa till det lite extra och bo kvar i Lövånger Kyrkstads unika 1700-tals stugor. Varje stuga har enskild ingång med eget litet pentrykök och privat badrum, för varje sällskaps möjlighet att hålla det avstånd man själv tycker är lämpligt. Avsluta helgen med en mysig frukost (i stugan eller i vår restaurang, det får lite tiden utvisa) 

Och allt detta för endast 1095:-

Program 24 sept och 25 sept

(välj och skriv datum under meddelande i formuläret vid bokningen)

14:00 Incheckning i stuga

17:00 Mordmysterium och middag startar

Vi låser sedan dörren när sista man vill gå hem (eller i regel med serveringstillståndet)

09:00-11:00 Frukostbuffé alt frukostpåse som intas vid önskemål

Mordmysterium per person: 595:-

Boende + mordmysterium: 1095:-

Plats: Lövångergården, Kungsvägen 31, 932 61 Lövånger

BOKA HÄR

Vi återkommer till dig för att bekräfta bokningen.

Eventformuläret
Kontakta mig angående bokning av: *
reCAPTCHA

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss samt följa de riktlinjer och rekommendationer FHM och Region Västerbotten tagit fram:

  • Den viktigaste punkten vad beträffar våra event; efter behov ställer vi INTE in, vi ställer om. Kräver restriktionerna att vi ej kan ha planerat event kommer vi flytta fram datumet och inte ställa in det. Skulle det vara så att ni ej kan på nytt satt datum, får ni självklart avboka era platser kostnadsfritt.
  • Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under detta år fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma. Med detta följer också såklart en tro och hopp på er som deltagare att enbart avboka vid dessa specifika fall, så ni ej tar en plats från någon annan för att sedan avboka i sista sekund.

För övrig information om hur vi på Lövångergården jobbar för att minimera smittspridning i våra lokaler, vänligen klicka här!