/>

Ginprovning från Kurjoviken & käk

I höstas i Megafonen gick det att läsa:
”Att destilleriet placeras i Kurjoviken är ingen slump. Det finns flera skäl till det.
– Dels tycker vi om havet och platsen. Det är nästan som att det vilar en förväntan, eller en förbannelse på oss som är verksamma här att fortsätta sträva. Det känns roligt att kunna bidra till Skelleftehamns industrihistoria med ett nytt kapitel, som dessutom kompletterar Fermenteriet och sjökrogen varandra, säger Martin.”

”Det här måste vi ju testa”, tänkte vi och fick smaka ett av de bästa gin vi smakat. Självklart vill vi även låta er få möjlighet att testa detta gin med oss i en härlig ginprovning tillsammans med grundarna själva.
Och självklart servererar vår chefskock grymt käk till ginet under kvällens timmar. Kom och unna dig, och testa något nytt, allt på samma gång!

Lyxa till det lite extra och bo kvar i Lövånger Kyrkstads unika 1700-tals stugor. Varje stuga har enskild ingång med eget litet pentrykök och privat badrum, för varje sällskaps möjlighet att hålla det avstånd man själv tycker är lämpligt. Avsluta helgen med en mysig frukost (i stugan eller i vår restaurang, det får lite tiden utvisa)

Och allt detta för under tusenlappen!

OBS! Nytt datum!

Program Fredag 30 april

14:00 Incheckning i stuga
17:00 Ginprovning startar, därefter käk från Lövångergårdens kök
Vi låser sedan dörren när sista man vill gå hem (eller i regel med serveringstillståndet)
09:00-11:00 Frukostbuffé alt frukostpåse som intas vid önskemål

Ginprovning per person: 495:-
Boende + ginprovning: 995:-

Plats: Lövångergården, Kungsvägen 31, 932 61 Lövånger

BOKA HÄR

Vi återkommer till dig för att bekräfta bokningen.

Eventformuläret
Kontakta mig angående bokning av: *
reCAPTCHA

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss samt följa de riktlinjer och rekommendationer FHM och Region Västerbotten tagit fram:

  • Den viktigaste punkten vad beträffar våra event; efter behov ställer vi INTE in, vi ställer om. Kräver restriktionerna att vi ej kan ha planerat event kommer vi flytta fram datumet och inte ställa in det. Skulle det vara så att ni ej kan på nytt satt datum, får ni självklart avboka era platser kostnadsfritt.
  • Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under detta år fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma. Med detta följer också såklart en tro och hopp på er som deltagare att enbart avboka vid dessa specifika fall, så ni ej tar en plats från någon annan för att sedan avboka i sista sekund.

För övrig information om hur vi på Lövångergården jobbar för att minimera smittspridning i våra lokaler, vänligen klicka här!