EVENEMANG

Mordmysterium och 3-rätters middag

14 maj 2022


En investerare har tänkt satsa i Lövånger. Han erbjuder människor att satsa i hans otroliga bygge. Han ska skapa ett paradis vid Klössand. Här ska finnas hotell, bungalows, badpark, spaanläggning och en tre skärning Michelinkrog. Han har lyckats få in 50 miljoner av byborna/kommunborna och har hela tiden hävdat att han ska satsa 10 gånger så mycket pengar som byborna men deras aktier ska ändå ha samma värde. Dessvärre så har bolaget just gått i konkurs och investeraren mördats.

Supersuccén är tillbaka. Denna gång kan vi också ”sorgligt” berätta att det är ett nytt mord som skett i kyrkstan. Så alla ni som redan varit här och jagat mördare, nu har en ny chans att hitta rätt bland alla lögnerskor och förvirrade karaktärer man träffar på längs mysteriets gång.

En kväll utöver det vanliga:

Ett mord har skett i Lövånger Kyrkstad och nu behöver vi DIN hjälp!

Du kommer att röra dig runt i kyrkstadens område, bland röda små stugor i rad, i Lövångergårdens byggnader och självklart besöka mordplatsen för att finna så mycket ledtrådar som möjligt.
Missa inte att försöka få tag i exfrun, sonen eller grannen som springer omkring på området. Dem har nog ett och annat att säga till dig som kan hjälpa dig på vägen att lösa mordgåtan.

Samtidigt som du löser mordet, får du en välkomponerad 3-rätters från Lövångergårdens kök, som du, tillsammans med ditt sällskap, avnjuter och samtidigt har ni möjlighet att diskutera er vidare i gåtan, för att tillslut vara den första grupp som löser mordet.
Kombinera gärna eventet med boende; +400kr/person inkl frukostbuffé morgonen efter.
Missa inte chansen! 

Tidsschema

Lördag 14 maj:
från 14:00 – Incheckning i en av Lövånger Kyrkstads mysiga stugor.
från 17:00 – Mordmysterium och middag startar. Vi låser sedan dörren när sista man vill gå hem (eller i regel med serveringstillstånd)
Efter middagen, kryp ner i er mysiga kyrkstuga eller ta en nattlig tur ut mot vattnet och gå på norrskensjakt.

Söndag 15 maj:
Starta morgonen med en lugn och harmonisk frukostbuffé i vår restaurang
Se det du missat att se av Lövånger innan du checkar ut från kyrkstaden. Lite lugnare och lite mättare.

 

Begränsat antal platser, och boka kan ni göra direkt här till höger.
Mordmysterium + middag: 695:-/person
Boende + Mordmysterium: 1095:-/person i tvåbäddsstuga.
 

  Bokningsförfrågan

  Önskas boende

  Fler event

  Morsdagsbuffé

  Morsdagsbuffé

  29 maj

  Jag ska måla hela världen lilla mamma. Full av solsken varje dag.. Är du inte heller världsbäst på att måla? Bjud Lilla Mamma på en mumsig morsdagsbuffé från Lövångergårdens kök istället Läs mer

  Smörgåstårta + tårtskolavslutning

  Smörgåstårta + tårtskolavslutning

  Skolavslutning (ungefär)

  Vårt SOMMARLOVSTÅRTSERBJUDANDE (..) Snart är det sommarlov. Tänka sig så stora barnen börjar bli... Njut av tiden med ditt barn medan vi tar hand om mat och fika åt er: Vi har det utlimata paketet till dig: Smörgåstårta + tårta (För 10 personer) Läs mer

  Sommaraktiviteter kommer inom kort. Håll uppsikt! :)

  Sommaraktiviteter kommer inom kort. Håll uppsikt! 🙂

  HÖGSÄSONG Juni-Aug

  Inom kort kommer ni kunna läsa om allt roligt som händer hos oss i sommar. Håll ut, så kan ni snart planera klart er sommar här i ... Läs mer

  Alla behöver vi en paus ibland..

  Alla behöver vi en paus ibland..

  Lördag-Söndag

  Dags att ta en paus i vardagen? Kombinera unikt boende och grym mat från Lövångergårdens kök med att fånga norrskenets vackra skådespel. Läs mer