EVENEMANG

Bo norrländskt på Race of Champions Snow & Ice

Bo norrländskt på Race of Champions Snow & ice

För visst finns det inget mer norrländskt än detta?
Bland röda små stugor i långa rader är Lövånger Kyrkstad något alldeles extra. Kyrkstugor byggdes ganska flitigt här i norra Sverige samt i norra Finland under 1700- och 1800-talet, då det var kyrkplikt i Sverige. Idag finns det enbart sexton kyrkstäder kvar i Sverige. Nästintill samtliga av dem har ärvts i generationer, men inte Lövånger Kyrkstad. Nästan hela kyrkstaden ägs idag av Lövångers Hembygdsförening där Lövångergården tar hand om driften. Alltså ett mycket unikt boende med möjligheten att bo i en alldeles egen kyrkstuga.
Boka ditt boende genom att klicka här.

Bangkok, Miami, Paris, Mexico City och nu Pite Havsbad. Ja, så står det på Pite havsbads sida och vi kan bara hålla med.
Ett av världens största race kommer äntligen till Sverige. Denna gång till Norrland. Nu byts vägar mot is och snö.
5-6 februari 2022 pågår tävlingarna och det är en väldigt rak E4:a som går hela vägen till Pite Havsbad, knappt 10 mil bort. (eller ett stenkast som man säger i Norrland)

Två dagars tävlingsprogram, men varför inte stanna ett par nätter till, när du ändå åkt så långt? Ut till Bjuröklubb och leta efter norrsken, stanna till i norrstadspulsen Skellefteå och passa på att besöka Sara Kulturhus. Åk skidor, pulka eller så kan vi hjälpa er att boka en plats på någon av våra alla hundspannskörningar i närheten. Eller varför inte bara stanna kvar här i Lövånger? Ät norrländsk vällagad mat och njut av lugnet. Promenera bland gnistrande snö och igenom gudomlig natur.

Skriv gärna ner några önskemål du vill göra på din vistelse här. Vi kanske kan hjälpa dig nå dina mål.

 

Klicka här för att läsa allt om ROC Pite Havsbad

 

  Bokningsförfrågan

  Önskas boende

  Fler event

  Stand-UP med Marika Carlsson och Marcus Palm

  Stand-UP med Marika Carlsson och Marcus Palm

  9 April 2022

  Kom och skratta och ha en riktigt trevlig kväll när vi har bjudit hit Marika Carlsson och Marcus Palm. Och du, inte behöver jag nämna att detta är ett grymt julklappstips? Läs mer

  OBS! Framflyttad! Västerbottensteatern Unghästen + middag

  OBS! Framflyttad! Västerbottensteatern Unghästen + middag

  OBS! Framflyttat till våren 2022

  OBS! Nytt datum kommer inom kort! Pris: 395kr/person Med stolthet vill vi få presentera, direkt från Västerbottensteatern; ... Läs mer