/>

Bettans Bönor 21 augusti

Bettans Bönor med skördemiddag
Julens snabbaste fullbokade julbord skulle vårt första julbord stoltsera med, där vi hade bjudit in Bettans Bönor på scenen. Nu var denna tyvärr tvungen att avbokas men ack den som ger sig, tredje gången gillt!
Nu har vi på nytt bjudit in Bettans Bönor för en skön kväll på Lövångergården.
Vi byter ut julskinkan, sillen och julmusten och blickar fram istället. En skördemiddag står på menyn och chefskocken brukar vara en jäkel på att komponera ihop just skördemiddagar.
En skön kväll bjuder vi alltså på, Lövångergården tillsammans med Bettans Bönor, en kväll då den efterlängtade ”friheten” inte längre känns så himla långt borta.

Lyxa till det lite extra och bo kvar i Lövånger Kyrkstads unika 1700-tals stugor. Varje stuga har enskild ingång med eget litet pentrykök och privat badrum, för varje sällskaps möjlighet att hålla det avstånd man själv tycker är lämpligt. Avsluta helgen med en mysig frukost (i stugan eller i vår restaurang, det får lite tiden utvisa)

Och allt detta för enbart 850kr!

OBS! Nytt datum!

Program Lördag 21 augusti

14:00 Incheckning i stuga
17:00 Bettans Bönor och den våriga middagen börjar
Vi låser sedan dörren när sista man vill gå hem (eller i regel med serveringstillståndet)
09:00-11:00 Frukostbuffé alt frukostpåse som intas vid önskemål

Bettans Bönor per person: 350:-
Boende + Bettans bönor: 850:-

Plats: Lövångergården, Kungsvägen 31, 932 61 Lövånger

BOKA HÄR

Vi återkommer till dig för att bekräfta bokningen.

Eventformuläret
Kontakta mig angående bokning av: *
reCAPTCHA

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss samt följa de riktlinjer och rekommendationer FHM och Region Västerbotten tagit fram:

  • Den viktigaste punkten vad beträffar våra event; efter behov ställer vi INTE in, vi ställer om. Kräver restriktionerna att vi ej kan ha planerat event kommer vi flytta fram datumet och inte ställa in det. Skulle det vara så att ni ej kan på nytt satt datum, får ni självklart avboka era platser kostnadsfritt.
  • Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under detta år fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma. Med detta följer också såklart en tro och hopp på er som deltagare att enbart avboka vid dessa specifika fall, så ni ej tar en plats från någon annan för att sedan avboka i sista sekund.

För övrig information om hur vi på Lövångergården jobbar för att minimera smittspridning i våra lokaler, vänligen klicka här!