/>

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss:

▪︎ Vi har tagit bort lunchbuffén och har numera bordsservering.
▪︎ Samtliga bestick är bortplockade från borden och dukas fram tillsammans med maten.
▪︎ Vi uppmanar alla våra gäster att tvätta sina händer så fort de anländer till anläggningen.
▪︎ Vi har stora lokaler och bra avstånd mellan våra bord samt finns möjlighet att sitta på våra uteserveringar både i restaurangen och i våffelstugan.
▪︎ Vi erbjuder även både take away samt gratis hemkörning av maten.
▪︎ Efter förfrågan finns även många olika rum/lokaler att äta sin mat i.
▪︎ Vi har frukostpåsar som valmöjlighet (även under högsäsong) för boendegäster.
▪︎ Hos oss väljer man om man vill betala kontant, med kort eller via swish, både i eller utanför restaurangen.

▪︎ Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under denna sommar fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma.
▪︎ Självklart jobbar ingen i vår personalstyrka vid minsta tecken på sämre hälsotillstånd samt jobbar vi om än ännu hårdare med renligheten i våra lokaler än tidigare samt desinficerar varje dag.
▪︎ Vid fler konferenser sprids dessa ut i våra stora byggnader för att ingen ska tvingas mötas i gemensamma utrymmen.
▪︎ De tillställningar vi har försöker vi hålla utomhus och självklart inom restriktionen om både inget barhäng och inte över 50 personer samtidigt .

Vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och värnar självklart om er våra gäster och gör allt i vår makt för att ni ska känna er så säkra det bara går hos oss på Lövångergården. Ta hand om varandra i rådande tider och glöm för all del inte att tvätta händerna.

Picknick i det gröna