/>

Sky watching & Norrskensjakt med boende i Lövånger Kyrkstad

Finns det något mer magiskt än en svart himlakropp som lyses upp av vackra svepande färger? Snön gnistrar över vackra Bjuröklubb och stjärnorna lyser i bakgrunden. Det är kallt. Det är tyst. Och ovanför ditt huvud sker en magisk ljusshow helt skapad av naturen. Det är svårslaget!

Från Lövånger Kyrkstad tar du enkelt din bil två mil ut till Bjuröklubb, regionens östligaste havsudde, långt ifrån störande ljusföroreningar. Du får med dig en karta, vi lånar ut en pannlampa samt lite tips och trix på vart man helst tar sig för att en klar kväll kunna få avnjuta en riktigt cool stjärnhimmel, förhoppningsvis även norrsken.

När kvällen blir natt och det är dags att dra sig tillbaka väntar en varm och mysig 1700-talsstuga i Lövånger Kyrkstad.

Varje stuga har enskild ingång med eget litet pentrykök och privat badrum, för varje sällskaps möjlighet att hålla det avstånd man själv tycker är lämpligt.

Avsluta helgen med en mysig frukost (i stugan eller i vår restaurang, det får lite tiden utvisa) 

För att göra denna helg ännu bättre, passa på att boka ett bord (eller en påse att avnjuta i stugan) på vår populära restaurang, öppen exklusivt på lördagskvällar med riktigt bra mathantverk och mycket närproducerade råvaror. 

Obs! Middagen bokas separat vid bokning av ”Sky watching & Norrskensjakt”

Boka här!

Vi återkommer till dig för att bekräfta bokningen.

Aktuelltformuläret
Kontakta mig angående bokning av: *
reCAPTCHA

I dessa tider måste vi ta hand om varandra…

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19 har vi på Lövångergården vidtagit säkerhetsåtgärder för att minimera risken för smittspridning hos oss samt följa de riktlinjer och rekommendationer FHM och Region Västerbotten tagit fram:

Vi har övergått helt till tallriksservering, men ser helst att man tar med sig sin mat hem och äter. Vi jobbar även med hemleveranser. Dessa ska då beställas mellan kl 10-11 samma dag, och levereras inom Lövångers område. Vi har också ”run-out” orders, där man ringer och beställer sin mat, väntar i bilen på parkeringen tills vi packat klart maten och kommer ut med den till er. Betalning sker då med swish, kontant eller kort.

▪︎ Vi uppmanar alla våra gäster att tvätta sina händer så fort de anländer till anläggningen.
▪︎ Vi har stora lokaler och bra avstånd mellan våra bord samt finns möjlighet för att sitta i enskilda rum
▪︎ Vi erbjuder även take away, detta till reducerat pris för att minska gästerna i restaurangen.
▪︎ Efter förfrågan finns även många olika rum/lokaler att äta sin mat i.
▪︎ Vi har frukostpåse istället för buffé till våra boendegäster.
▪︎ Hos oss väljer man om man vill betala kontant, med kort eller via swish, både i eller utanför restaurangen.

▪︎ Vad beträffar vår avbokningspolicy har vi under detta år fri avbokning fram till samma dag. Känner man sig det minsta sjuk eller yttre omständigheter gör att det är osäkert att resa inom Sverige igen ska det inte vara ett problem att stanna hemma.
▪︎ Självklart jobbar ingen i vår personalstyrka vid minsta tecken på sämre hälsotillstånd samt jobbar vi om än ännu hårdare med renligheten i våra lokaler än tidigare samt desinficerar varje dag.
▪︎ Vid fler konferenser sprids dessa ut i våra stora byggnader för att ingen ska tvingas mötas i gemensamma utrymmen.

Klicka på bilden för att se den större.